Våre tjenester

Profil veiledning
– personlig og faglig utvikling

Gjennom profil analysen og påfølgende veiledning, får du et kart og kompass over hvem du potensielt er. Arbeidet avdekker mange spennende nyanser i din unike personlighet.

Vi går på oppdagelsesferd for å finne dine største talent, men også for å se hvor vekstpotensialet ligger. Sammen ser vi på hva som kan hindre deg i å leve det livet du ønsker og hvordan skape det.

Veiledning og terapi- personlig, for par og for faglig utvikling

Kommunikasjon

Kilden til mange konflikter i relasjoner kan spores tilbake til hvordan vi kommuniserer og hvordan andre oppfatter det vi sier.

I veiledning utforsker vi forskjellige former for kommunikasjon, hvor det kan oppstå misforståelser og hvor vi kan by på mer raushet. Vi er jo alle forskjellige og har forskjellige veier til målet.

Profilen og veiledningen vil gi deg innsikt i dine kommunikasjonsferdigheter, ditt vekstpotensial og verktøy til å utvikle deg.

Les mer her

Kurs

Vi holder kurs for grupper, både privat og i jobb sammenheng. Kursene er for de som søker å bruke verktøyet til selvutvikling og for å styrke kommunikasjon.

Våre kurs har som mål å skape raushet og glede over forskjeller. Sammen gjør vi hverandre gode!

Les mer her.

Veilederutdanning

Vi tilbyr også utdannelsen Veileder i Energipsykologi som starter opp hver høst. Se mer om denne her.

kurs for grupper, både privat og i jobb
Foredrag

Foredrag

Vi holder engasjerende og innholdsrike foredrag hvor hovedtema kan være kommunikasjonsmåter, utfordringer i relasjoner, forskjelligheter i grupper eller hvordan finne sin egen innerste motivasjon og sitt potensial.

Vi snakker om forskjellige energityper, hvordan de samarbeider og hva de drives av. Foredragene er spennende og gir eksempler på typene slik at du kan kjenne igjen egne og andres karaktertrekk.

Sist men ikke minst åpner foredragene opp for mer raushet i møte med andre mennesker, da energipsykologien enkelt kartlegger og skaper forståelse for hvorfor vi er så forskjellige og unike.

Les mer her.