Hvordan kommuniserer du?

  • Er du rask og målrettet i din kommunikasjon? Går rett på målet, null tull, uten behov for detaljerte avstikkere eller unødvendig info og ønsker klare svar?
  • Eller, går du mer langsomt frem? Gir gjerne detaljert beskrivelse av situasjonen eller saken? Søker du fakta i alt du formidler og vil helst kunne dokumentere alt du viser til?
  • Kanskje forteller og formidler du i en fargerik språkdrakt? Bruker du kroppen, og gjerne armer og hender for å understreke hva du mener? Kanskje en liten overdrivelse kan gjøre historien litt mer spennende og fengende, og det er viktig for deg å engasjere den du snakker med?

Energipsykologien differensierer mellom flere nivåer i deg, en av dem er det mentale nivået. Måten du kommuniserer på er en del av det mentale uttrykket ditt, og vil vise hvilken energitype som er i spill på ditt mentale plan. Hvem av disse kan du kjenne deg best igjen i?

Ta kontak for foredrag, hvor vi vil fortelle mer om energitypene og energipsykologien.

Denne kvelden vil vi fokuserer på din kommunikative evne og type for å gi en smakebit på hvordan du kan bruke energipsykologien i din forståelse av deg selv og i relasjon til andre.

Hjertelig velkommen!

Vi ønsker foredrag

1 + 7 = ?