Hva sier kundene?

I dag har jeg økt forståelse for indre dynamikker, både i meg selv og mine medmennesker. Dette har ført til større aksept og kjærlighet overfor meg selv og andre. Det har også gitt meg økt innsikt i verdens problematikk, evolusjon, religion, politikk og alt i alt har det gitt meg retning og flere svar på store eksistensielle spørsmål.

Krestine Pettersen Psykoterapeut i Psykosyntese og Veileder i Energipsykologi

Studiet har først og fremst gitt meg mer forståelse og raushet både for andre mennesker og meg selv, større aksept for ulikhet. Det har blitt lettere å akseptere at jeg ikke er helt lik andre, uten at det betyr at jeg er feil.

Kristin VonheimUiOA, Veileder i Energipsykologi

For meg har åpenhet vært viktigst i det at jeg er blitt mindre fordomsfull og dømmende. Jeg prøver å gi rom til folk og akseptere at vi alle har våre egne farger som skal respekteres.

Maja RomicPsykosyntese coach

Jeg har fått større forståelse og aksept for meg selv, og andre, med energipsykologi.

May Brith DybvadSykepleier, healer og Veileder i Energipsykologi

Energipsykologien og identitetsprofilen har gitt meg en større åpenhet og jeg er blitt mindre fordomsfull og dømmende. Jeg prøver å gi rom til mennesker og akseptere at vi alle har våre egne farver som skal respekteres. Jeg har fått en tillit og trygghet til, samt en respekt for  at vår essens gir våre liv en retning, mening og verdi.

Anne Marit Stene MyrmoGestaltterapeut, coach, Veileder i Energipsykologi og markedsøkonom

Jeg har fått en tillit til, respekt for og trygghet i at vår essens gir oss retning på livet og mening og verdi. Hvert enkelt menneskes essens står klarere for meg i dag. Sammen med de andre energiene i oss, er det som å falle på plass i seg selv og samtidig se andre tydeligere. Den kunnskapen og medfølgende respekt for andre, vil jeg gjerne kunne dele med andre i fremtiden.

Inger KolbergFretex Jobb og Oppfølging konsulent og Veileder i Energipsykologi

När jag våren 2016 påbörjade min utbildning till ”vägledare i energipsykologi”, så sökte jag något mer till mitt arbete som psykosyntesterapeut. Jag var bekant med teorierna kring typologier och jag var bekant med det mer esoteriska inslaget i olika vägar till självet. Det jag sökte var någon konkretisering, några nya insikter som skulle kunna hjälpa mig att hjälpa mina klienter med djupare liggande önskningar och drivkrafter. Att jag skulle få ut så mycket konkret från utbildningen i Oslo som jag faktiskt fick, det hade jag nog ändå inte riktigt kunnat föreställa mig. Så utbildningen mer än överträffade mina redan hög ställda förväntningar.

Kursledarna, Anne Sloth Dieserud och Mariann Marthinussen, var kunniga, inspirerande och passionerade som utbildare. De kompletterade varandra fint och bjöd in både teorier, tekniker och metoder med både kunnighet och kreativitet. Jag gjorde gladeligen resan från Stockholm till varje modul med stor förväntan och åkte hem efter varje utbildningsmodul med glädje i hjärtat och nya insikter och verktyg.

För mig blev hela utbildningen en förklaring till hur de olika energierna kommer till uttryck genom varje människa på så många olika områden. Enastående intressant och värdefullt!

Vid slutet av utbildningen så kände jag mig nästan litet ’norsk’, jag hade blivit så väl mottagen av såväl kursledarna som de underbar kollegor jag lärde känna från Norge!

Ann Marie LambDiplomerad psykosyntesterapeut PSA(R), Imago parterapeut, Veileder i Energipsykologi (Tidligere Rektor Psykosynteseinstituttet Sverige)

Når jeg besluttet meg for å gå veilederutdannelsen i energipsykologi, så hadde jeg skapt meg et indre bilde om hva det skulle være. Ganske kjapt oppdaget jeg at utdannelsen var så mye mer enn hva jeg hadde kunnet forestille meg.

Jeg har fått en mye større forståelse for gruppesammensetninger, og spesielt da med tanke på mitt arbeidsmiljø. ʺMulti-dimensional teamsʺ har fått et helt annet innhold for meg i løpet av denne utdannelsen, og jeg skjønner nå dybden av hvordan vi relaterer til hverandre i mellommenneskelige relasjoner, samt hvordan jeg bedre kan orientere meg selv i det egne arbeidsmiljøet.

Innsikten om at vi alle kan velge at hendte inn energier med ulike kvaliteter, alt etter det behov vi har, for å balansere opp den egne personligheten og gjøre oss selve mer hele som mennesker, har hatt stor betydning for meg rent personlig og har gjort at jeg har begynt å ta andre valg i mitt daglige liv.

Sist, men ikke minst, så har jeg fått en dypere forståelse for den inneboende essens som vi alle har, og hvordan den kan være med på å påvirke oss i livet og de valg vi foretar oss. Denne essensen og dens måte å uttrykke seg på, er det som jeg var mest nysgjerrig på i forkant av kurset. Det har derfor vært en stor glede å kunne delta i et kurs der det virkelig er fokus på akkurat det.

Jenny HagströmBusiness Administrator & Coach