Energipsykologi Norge

Består av følgende:

Vår visjon er:

En  mer harmonisk verden gjennom større forståelse

Våre verdier:
  • Empati – for menneskers utvikling
  • Respekt – for forskjeller
  • Ansvar – personlig ansvar for egen adferd og utvikling
Kenneth Sørensen

Kenneth Sørensen

Grunnlegger

Kenneth Sørensen er Grunnlegger av Energipsykologi metoden og medeier i JivaYou.
Han er Psykoterapeut, foredragsholder og underviser i Energipsykologi.

Energitall: 2-6-1-6-1

Kenneth Sørensen er født og oppvokst i Danmark, men bor nå i Oslo.

Som en typisk dedikert personlighetstype (6’er) har Kenneth gjennom hele sitt arbeidsliv vært en begeistret og dynamisk initiativtager og talsperson for et mangfold av prosjekter. Eksempler spenner fra stiftelsen av et stort landsdekkende blad for psykriatribrukere og et magasin om spiritualitet til utgivelsen av over 20 bøker om psykologi på eget forlag og til utviklingen av mangfoldige metoder innen for meditasjon og psykospirituell utvikling.

Han har dog også en mer rolig og sensitiv natur (2’eren) som kommer til uttrykk i hans virke som psykoterapeut, underviser i meditasjon og energipsykologi.

Kenneth’s tre siste bøker er ”Psykosyntesens sjel” (2015), ”Integral Meditation” (2016) og ”Energipsykologi” (2017). Kenneth har også en MA i Psykosyntese fra University of East London.

Email: ks@kennethsorensen.dk
www.jivayou.com

Anne Sloth Dieserud

Anne Sloth Dieserud

Medstifter

Anne Sloth Dieserud, psykoterapeut, underviser og veileder i Energipsykologi.

Energitall: 2-7-4-6-7

Annes personlighet er Organisatoren (koordinerende og manifisterende) og sjelsaspektet refererer seg til Opplyseren (humanisten og underviseren).

Anne har lang erfaring fra drift, organisasjon, innkjøp og ledelse i klesbransjen gjennom flere år. Her trivdes 7er personligheten hennes godt og 7erns talent for organisering, effektivitet og resultater ble flittig brukt.

I 2000 tok Annes liv en ny retning, noe Energipsykologien ser i sammenheng med at sjelsaspektet kommer inn i livet.

Hun startet utdannelsen til Rosenterapeut, så Psykoterapeut og etter hvert veileder i Energipsykologi.

Annes sjels essens er Opplyseren og i dag kommer både den og 7er personligheten hennes til uttrykk i arbeidet som psykoterapeut og underviser.

Hun er medstifter og underviser hos Energipsykologi Norge og jobber som psykoterapeut i egen praksis hos Sentrum Psykoterapi i Karl Johans gate 8.

Email: anne@energipsykologi.no
https://sentrumpsykoterapi.no/

Sølvi Raastad

Sølvi Raastad

Medstifter

Sølvi Raastad, psykoterapeut og veileder i Energipsykologi.

Energitall: 2-4-4-6-7

Hennes personlighet er den Kreative typen (konfliktløsende og harmoniskapende) og sjelsaspektet er Opplyseren.

Sølvi har lang erfaring fra mediabransjen, der den kreative personligheten har fått utspille seg som bl.a. programleder i radio, både foran og bak kamera i enkle TV produksjoner, videoredigering, redaksjonsarbeid og som freelancejournalist, i tillegg til hobbyer som musiker og vokalist i forskjellige band.

I 2007 endret retningen seg da sjelsaspektet Opplyseren ble viktigere å leve ut, og dette førte til en utdannelse som psykoterapeut i psykosyntese og senere også som veileder i energipsykologi.

I dag kommer både Opplyseren og den Kreative energien til uttrykk gjennom hennes arbeid med klienter som psykoterapeut og veileder.

Sølvi er medstifter av Energipsykologi Norge og jobber til daglig i egen praksis hos Sentrum Psykoterapi i Karl Johans gate 8.

Email: solvi@energipsykologi.no
https://sentrumpsykoterapi.no/

Mariann  Marthinussen

Mariann Marthinussen

Medstifter

Mariann Marthinussen, er underviser, psykoterapeut, coach og veileder i Energipsykologi.

Energitall: 2-3-4-6-7

Dette betyr at hennes personlighet er Nettverksbyggeren og sjelsaspektet refererer seg til Opplyseren (den som ønsker å undervise). Mariann har lang erfaring fra terapi, coaching, undervisning og nettverksbygging, i både inn- og utland.

Mariann sin historie viser en klassisk 3r i utfoldelse. Nettverksbygging, prosjektledelse, system- og programutvikling. Hennes nysgjerrighet gjør at hun aldri sitter lenge stille.

I 2002 krevde sjelsaspektet større plass. Da gikk veien videre til å utdanne seg til å bli terapeut og underviser. Derfor lever hun i dag ut Sjelsaspektet gjennom sin praksis som Underviser og Veileder i Transpersonlig psykologi.

Mariann har egen praksis i Kristinelundveien 6 i Oslo og jobber som terapeut, coach og faglig veileder for terapeuter, coacher og studenter.

Hun er medstifter og underviser hos Energipsykologi Norge.

Email: mariann@energipsykologi.no
www.levdittliv.no