De 7 coaching strategier

De syv coaching strategier er en helhetsorientert metode for arbeid med klienter, basert på utviklingen av klientens syv psykologiske funksjoner og de syv psykologiske kjernetalent.

Forutsetningen for å kunne forstå din klients unike problematikk, er at du vet hvilken type klient du har fremfor deg og hvilke type utfordringer klienten ønsker å løse. Det fordrer empati, innsikt og faglig kompetanse å forstå hvor klienten kommer fra og hvordan de mest effektivt kan nå sine mål.

Ved å spille på de syv psykologiske funksjoner og talent i din praksis, vil du ha et unikt verktøy for å forstå din klients personlighet og mulighet til å hjelpe klienten å styrke sine psykologiske funksjoner der de måtte være umodne eller uutviklet.

I praksis er det et fokus på å styrke klientens syv psykologiske kjernetalent via de syv coaching-strategier. Disse er:

De syv psykologiske funktioner med kernetalenter
 • Lederskap
 • Empati
 • Innovasjon
 • Harmoni
 • Knowhow
 • Engasjement
 • Skaperkraft

Vi vil i løpet av helgen gi deg innsikt og verktøy til å arbeide med de syv typer, funksjoner og talent, slik at du kan integrere dette i ditt arbeid med dine klienter.

I løpet av helgen vil du få:

 • Mulighet til å reflektere og arbeide med dine egne typologiske styrker og utviklingspotensial. Dette med utgangspunkt i JivaYou sin talenttest som er inkludert i prisen.
 • Innsikt  i teorien om de syv typer, syv psykologiske funksjoner og tilhørende talent
 • Tilgang til å vurdere dine klienters typer, kvaliteter og talent
 • Verktøy til å arbeide med de syv kjernetalent i praksis ved hjelp av de syv coaching strategier.

Underviser for helgen vil være Kenneth Sørensen, grunnlegger av energipsykologi typene og daglig leder av JivaYou. JivaYou tilbyr online personprofiler basert på de syv typer.

Medundervisere vil være Anne Sloth Dieserud og Mariann Marthinussen, begge videreutdannet innen og undervisere i energipsykologi.

Helgen er også en introduksjon til utdannelsen som energipsykologisk veileder, som starter til høsten 2020 hvor Anne og Mariann vil være hovedundervisere. Se mer om oss her.

Dato: Ta kontakt for datoer i 2021Praktisk informasjon

Sted: Oslo, Kristinelundveien 6 (innkjøring Halvdan Svartes gt. Noe parkering ledig i bakgården. Trikk og Buss stopper 3 min fra, v/Olav Kyrres Plass)

Tid: Lørdag og søndag kl. 10-18.00

Pris: NOK 3400,-

Det vil bli servert kaffe, te, frukt og snacks, så ta med lunsj. Lunsj kan også kjøpes på en av kafeene i området, ca 45 min lunsj hver dag.

Kontakt. For mer informasjon send en mail til ks@kennethsorensen.dk eller telefon +45 25130502, hvis du er interessert.

For hvem: Seminaret henvender seg til mennesker som arbeider med mennesker som coach, veileder eller terapeut.